16 November 2015

Poziv na sastanak radne skupine za izradu Lokalne razvojne strategije

Dana 18. studenog u prostorijama kino dvorane u Pirovcu održat će se drugi po redu sastanak radne skupine za izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a „More 249“ s početkom u 13.00h.

Sastanku će biti prisutni predstavnici tvrtke „Uhy savjetovanje“ d.o.o. kao partner u izradi LRS-a te ovim putem pozivamo sve predstavnike javnog, privatnog i civilnog sektora da svojim idejama i projektnim prijedlozima omoguće kvalitetniju izradu same Strategije koja će služiti kao nit vodilja za sve daljnje projekte u mjeri ruralnog razvoja na području LAG-a „More249“ od Pirovca do Rogoznice.

Ljudi koji žive na području LAG-a znaju najbolje što im treba, stoga pozivamo sve koji imaju projektnu ideju ili već pripremljen projekt  da nam se pridruže na sastanku radne grupe kako bi njihov projekt ili ideju uvrstili u lokalnu razvojnu strategiju i time ga učinili prihvatljivim za dobivanje sredstava iz fondova EU.

Sastanak se održava za predstavnike s područja Općine Murter, Tisno, Tribunj, Pirovac i Grada Vodica, a važno je za naglasiti da će projekti koji budu uvršteni u Lokalnoj razvojnoj strategiji prilikom prijave na natječaje imati prednost i veći broj bodova u odnosu na projekte koji nisu naglašeni u LRS-u.

Back to top