01 July 2015

Održano primanje za najuspješnije učenike Općine Pirovac

Jučer je u prostorijama Općine Pirovac održano primanje za ovogodišnje najuspješnije mlade učenike Osnovne škole „Pirovac" koji su postigli zapažene rezultate na državnim natjecanjima i smotrama. 

Na primanju kod načelnika Ivana Gulama bili su: Dona Vuković (Infokup 2015., mentor Darko Vlahov); Ivan Konjević (Natjecanje mladih tehničara RH, mentor Darko Vlahov); lidranovci – Viola Vukman, Katarina Gulam, Antonio Vendl, Marija Gulam, Marin Gulam, Ante Jelušić, Đino Trošić, Klara Vendl (mentor Anita Vrkić).

U ime Osnovne škole „Pirovac", ravnateljica gđa. Mirjana Božić je zahvalila na prijmu i pohvalila dosadašnju suradnju sa Općinom Pirovac. Načelnik Gulam istaknuo je da će Općina Pirovac nastaviti sa financijskom potporom za školski list, a od školske godine 2015./2016. po prvi put će se i sufinancirati 50% iznosa knjiga svim učenicima škole. Osim dodjele prigodnih poklona čestitao je učenicima, njihovim mentorima kao i roditeljima na iznimnom uspjehu uz želje da iduće godine pirovački učenici ostvare i još zapaženije rezultate.

Back to top