10 March 2015

Plaža Starine blizu bespovratnim sredstvima za izradu ukupne projektne dokumentacije

Povjerenstvo za odabir projekata i dodjelu bespovratnih sredstava temeljem programa „Fond za razvoj turizma u 2014.g.“ nas je obavijestilo da je projekt u sklopu kojeg bi se trebala izraditi projektna dokumentacija uređenja gradske plaže „Starine“ u Pirovcu za potrebe ishodovanja građevinske dozvole, ušao u uži izbor za dodjelu bespovratnih sredstava. 

Naglašavamo da je uređenje plaža od interesa kako lokalne samouprave tako i lokalnog stanovništva, kao resursa koji bitno oplemenjuje turističku ponudu našeg mjesta, a sve nam to pruža mogućnost korištenja njihovog rekreacijskog i gospodarskog potencijala. 

Prezentacija projekta „Izrada projektne dokumentacije uređenja plaže Starine u Pirovcu“ održati će se u Ministarstvu turizma idući četvrtak, 19. ožujka u 11.00h, Povjerenstvu za odabir projekata i dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa „Fond za razvoj turizma u 2014.g.“, putem prezentacije općinskog načelnika i arhitekata tvrtke 25,4 mm d.o.o. koji su izradili i idejno rješenje. Ukupna vrijednost projekta je gotovo 600.000,00 kuna sa PDV-om.

Back to top