Print this page
27 February 2015

Nabavljena nova ljetna pozornica

Već duži niz godina Općina Pirovac i TZ Općine Pirovac za sva ljetna i druga događanja koristile su dotrajalu pozornicu koja je zbog željezne konstrukcije i težine predstavljala i veliki logistički problem pri čestitim premještanjima sa lokacije Rudina – Centar i obrnuto. 

Kako će pristup Rudini zbog nove rive koja će se obložiti bračkim kamenom bit zabranjen za sva vozila tako bi bilo i gotovo nemoguće staru pozornicu prevoziti uz svu pomoć komunalnog poduzeća Vrilo d.o.o.. 

Iz svih tih razloga, ali i sa željom da Pirovac kao rastuća turistička destinacija se što bolje prezentira svojim gostima i olakša nastup izvođačima nabavljena je nova profesionalna ljetna pozornica izrađena od aluminija koja je i sklopiva i u potpunosti prilagođena svim modernim tehničkim zahtjevima. Prednost je i što nova pozornica više neće biti izložena različitim vremenskim uvjetima van sezone nego će biti uredno pospremljena u zgradi uljare sa ostalom opremom komunalnog poduzeća. Vrijednost investicije je 58.500,00 kuna.