Učenica Lucija Savić među pobjednicima 7. Kreativnog natječaja Volim mlijeko

U velikoj konkurenciji od čak 6.112 prijavljenih radova, pobjedu su odnijeli Emanuel Obučina, 1. razred, OŠ Gola, PŠ Gotalovo iz Gotalova, Marin Ferić, 2. razred, OŠ Antuna Matije Reljkovića iz Bebrine, Petra Zec, 3. a razred, OŠ Vladimira Gortana iz Žminja, i Lucija Savić, 4. razred OŠ Pirovac iz Pirovca. Njihove su zanimljive interpretacije teme "Krava Šara" osvojile peteročlani stručni žiri. 

Proračun Općine Pirovac za 2019. godinu planiran u iznosu od 19.276.500,00 kuna!

Usvojenim prijedlogom Proračuna Općine Pirovac za 2019. godinu na današnjoj 13. sjednici Općinskog vijeća Općine Pirovac ukupni prihodi planirani su u iznosu od 19.276.500,00 kuna. 

JAVNA RASPRAVA - Strategija razvoja turizma Općine Pirovac

Pozivamo sve zainteresirane na sudjelovanje u javnoj raspravi o strategiji razvoja turizma Općine Pirovac. Nakon dva kruga sastanaka, prvo sa užom skupinom aktera u turizmu, a potom i sa širom javnošću, korištenjem desk metode i metode terenskog istraživanja, kreirana je draft verzija strategije razvoja turizma naše općine. 

Općina Pirovac dobila 15.000 Eura bespovratnih sredstava iz EU fondova

U cilju jačanja lokalne besplatne bežične povezivosti te u cilju promicanja povezivanja građana na javnim mjestima kao što su trgovi, parkovi, knjižnice, muzeji, javne ustanove, zdravstveni centri i sl., EU je odobrila inicijativu pod nazivom  "WiFi4EU". 
Back to top